Generella frågor

Vårt onlineapotek ger både generiska och märkesvaror. Allt märkesläkemedel är markerade som ”Brand”.

Generiskt medel med ett annat varumärke för samma komponenter. Innehållet i läkemedlet är absolut detsamma i vår generiska version och den märkta analoga.

Formen på p-piller är tillverkarens immateriella rättigheter. Vi kan inte reproducera det, eftersom det kommer att kvalificera sig som upphovsrättsbrott. Men alla komponenter och effekt är fortfarande desamma.

Om du behöver en produkt som inte nämns i vårt onlineapotek kan du meddela oss om den produkt du är intresserad av och vi kommer att göra vårt bästa för att få det på vår hemsida.

Hög kvalitet på produkterna är fråga om stor betydelse för varje säljare. Vårt apotek säljer endast högkvalitativa produkter. Ju bättre kvaliteten på en produkt är desto fler kunder har vi. Det är lika enkelt som det. Således väljer vi bara pålitliga leverantörer som ger oss all nödvändig dokumentation och testar noggrant kvaliteten på varje medicinering.

Bläddra bland våra produkter lista, välj den produkt (er) du vill köpa och lägga den i din kundvagn. Kontrollera sedan över de objekt som anges i din kundvagn. Du har möjlighet att lägga till eller ta bort de föremål som anges genom att ändra objektmängden. När alla produkter du vill köpa är listade i din kundvagn, fortsätt till kassan för att skicka in din beställning.

Betalning och leverans

Vi accepterar Visa, Mastercard, Amex, Diners och JCB-kort. Om du vill använda andra betalningsalternativ (PayPal, Bank Wire, BTC), vänligen kontakta vårt kundservice team.

Ditt kreditkort debiteras så snart din beställning är bearbetad och accepterad av vår faktureringssektion.

Vi är helt dedikerade till din integritet och säkerhet. Var säker på att vårt online ordersystem använder sig av den senaste säkerhetskrypteringstekniken för att säkerställa att din kreditkortsinformation lämnas säkert och med högsta skyddsnivå. Alla våra datorsystem genomgår regelbundna säkerhetskontroller för att säkerställa att vårt beställningssystem är ordentligt skyddat.

I händelse av att produkten inte levererar garanterar vi att returnera pengarna.

Det finns en standard fraktkostnad på € 15 för alla produkter du beställer med oss (gratis frakt för order över 200 euro).

Garanterad leveranstid är 10-15 arbetsdagar men i de flesta fall levererar vi din beställning inom 5-10 kalenderdagar.

Dina produkter skickas via internationellt registrerat mail via nationella (lokala) postoperatörer, vilket möjliggör leverans till din adress, servicepunkt eller postlåda.

Spårningsnummer finns inom 1-3 arbetsdagar efter leverans. Vi skickar till ditt spårningsnummer och en länk för dig för att spåra framstegen i din leverans. Om en e-postadress inte kan tillhandahållas kan du dock kontakta vår kundserviceavdelning för att få de senaste uppdateringarna på din beställning.

Vår garantipolicy innehåller en möjlighet till reships om din beställning är ofullständig / inte anländer i tid / anländer i dåligt skick eller produkter är ineffektiva. Om du har upplevt ett problem med din beställning inom 3 månader efter leverans, vänligen kontakta vår kundserviceavdelning för att det ska lösas så snart som möjligt.

Add to cart